Nakup opreme za predelavo školjk in tovornega vozila.

Ker v podjetju Prosub d.o.o., nenehno strmimo k izboljšanju pogojev delovnega procesa in zagotavljanju visoke kakovosti izdelkov smo v letu 2021 investirali v nakup opreme za predelavo školjk in tovornega vozila, ki se je delno financiral iz Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo, ukrep predelava ribiških proizvodov in proizvodov iz akvakulture. S tem smo zaključili drugo fazo projekta.

 

Kratek opis investicije

Cilj investicije Nakup opreme za predelavo školjk je povečati predelavo in nove produkte iz školjk, zvišati storilnost dela in izboljšati pogoje dela ter varstva pri delu. Pričakovani rezultati vezani na investicijo so: boljša kvaliteta pakiranih školjk. Hkrati pa se bodo izboljšali pogoji dela in storilnost

Cilji investicije, ki bodo doseženi in so v skladu ESPR:

  • povečanje kapacitet,
  • ohranitev števila delovnih mest,
  • izboljšanje delovnih pogojev,
  • izboljšana prehranska varnost živil danih v promet.

 

Projekt je sofinanciran iz Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo v EU (http://ec.europa.eu/fisheries/cfp/emff/index_sl.htm).

 

Evropski sklad za pomorstvo in ribištvo v Republiki Sloveniji - Ribiški sklad

Prosub d.o.o., Zaprta ulica 3c, 6310 Izola
+386 41 620 042, info@skoljke.si

PIŠITE NAM
oz. nas obiščite na

Spletna stran uporablja piškotke. Če še naprej uporabljate spletno mesto, se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "omogoči piškotke", da vam omogočijo najboljše doživetje brskanja. Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če kliknete gumb »Sprejmem« se s tem strinjate.

Zapri