Solata s klapavicami

Očistimo zeleno solato in motovilec.

Bučke, jajčevce in šampinjone narežemo in popečemo na olivnem olju.

Kuhane klapavice očistimo in mariniramo.

Marinado naredimo iz olivnega olja, belega vina, malo vinskega kisa, bazilike, peteršilja, česna, popečenih šampinjonov in malo soli.

Zeleno solato in motovilec zmešamo s popečenimi bučkami in jajčevci, nato pa solati dodamo še marinado s klapavicami.

Prosub d.o.o., Zaprta ulica 3c, 6310 Izola
+386 41 620 042, info@skoljke.si

PIŠITE NAM
oz. nas obiščite na

Spletna stran uporablja piškotke. Če še naprej uporabljate spletno mesto, se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "omogoči piškotke", da vam omogočijo najboljše doživetje brskanja. Če boste še naprej uporabljali to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če kliknete gumb »Sprejmem« se s tem strinjate.

Zapri